Vacatures


Hieronder vindt u de vacatures die wij momenteel beschikbaar hebben. Klik op de vacature voor een detailoverzicht met functie-eisen en dergelijke.

drie BBL plekken (procesoperator A of B en mechanisch operator A of B)

Atelier 49 Nederland bv is een Nederlandse producent van kunststof babyverzorgingsartikelen. Onze artikelen worden wereldwijd verkocht onder de merknamen Bébé-jou, LUMA Babycare en Koelstra. Binnen onze productieafdeling hebben wij de volgende leerwerkplaatsen beschikbaar:    

drie BBL plekken

(procesoperator A of B en mechanisch operator A of B)

arrow

Marketing & Communicatie medewerker

Je ontwikkelt en implementeert je marketingbeleid en activiteiten met als doel een optimale afzet van producten te realiseren. Je werkt nauw samen met de accountmanagers, retailers en de design afdeling.  Je draagt zorg voor een optimale on- en offline winkelbeleving voor de consument.  

arrow

Sales Manager

Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van je team. Je  bent een teamplayer en weet daarnaast ook een duidelijke commerciële koers voor het bedrijf uit te zetten. In deze functie maak je ook deel uit van het management team. Naast aansturen van het team ben je ook verantwoordelijk voor de export.

arrow

Account Manager

Als Account Manager ben je een teamplayer en weet daarnaast ook een duidelijk commerciële koers te varen.  Als Account Manager krijg je de verantwoordelijkheid voor de strategische online-accounts en deels fysieke strategische regio accounts. Je werkt nauw samen met de visual merchandiser en stemt de bezoeken af. In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager.

arrow

Commercieel Medewerker Binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij de schakel tussen onze klanten en de interne organisatie. Je bent het dagelijks aanspreekpunt, waarbij de nadruk ligt op het beheer van nationale- en internationale klanten en verantwoordelijk voor (product)informatieoverdracht, orderbeheer en after-sales. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijke accountmanager, afdeling inkoop en het bedrijfsbureau. Het doel daarbij is omzetverhoging en het vergroten van de klanttevredenheid.

Gedrevenheid: Je hebt een sterke behoefte om productief te zijn. Je bent gedreven om mislukkingen te vermijden en successen te behalen. Je bent zelfverzekerd, ijverig en vol van energie.

Contact met de klant: je bouwt relaties op met de klanten en onderhoudt deze. Je informeert en adviseert de klant ten behoeve van de dienstverlening en neemt klachten in behandeling.

Commercieel: Je hebt een professionele en commerciële instelling en bent gericht op het verlenen van service en het behalen van targets.

Je goed ontwikkelde skills zijn:

- Klant/servicegerichtheid
- Gedrevenheid
- Verkoopkwaliteiten
- Communicatieve vaardigheden

arrow