Vacatures


Atelier 49 Nederland bv is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf dat sinds 1967 succesvol is in het maken van babyverzorgingsproducten en deze wereldwijd exporteert. Onze producten zijn vooral bekend onder de merknamen bébé-jou, LUMA babycare, Koelstra en Little Company. Met onze merken zijn wij marktleider in de Benelux en toonaangevend in Europa. Binnen onze vestiging in Staphorst werken 60 medewerkers. Hieronder vindt je de beschikbare vacatures.

Productiemedewerker

Als technische productiemedewerker van de spuitgiet afdeling assisteer en ondersteun je de spuitgiet operators bij de productie van kunststof producten. Je verricht alle voorkomende ondersteunende werkzaamheden binnen het productieproces. Continuïteit en kwaliteit staan daarbij centraal. Je wordt opgeleid om in de toekomst zelf als spuitgiet operator aan de slag te kunnen. Met jouw team zorg je voor een maximale output van de machines met producten die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Werkzaamheden in het magazijn behoren ook tot jouw taken. Kortom, een afwisselende baan!

arrow

Chef Spuitgiet | Dagdienst

Ben jij technisch en opzoek naar een verantwoordelijke en afwisselende baan?

arrow

Stylist/ Product developer

Wij zijn op zoek naar een Stylist/ Product developer met een duidelijk eigen handschrift.

arrow

Grafisch Vormgever

Wij zijn op zoek naar een Grafisch Vormgever met vernieuwende ideeën.

arrow

Commercieel medewerker binnendienst | Fulltime

Als Commercieel medewerker binnendienst ben jij de schakel tussen onze klanten en de interne organisatie. Je bent het dagelijkse aanspreekpunt, waarbij de nadruk ligt op het beheer van internationale klanten uit Duitsland en Oostenrijk. Je bouwt relaties op en onderhoudt deze. Het doel daarbij is omzetverhoging en het vergroten van de klanttevredenheid. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen de organisatie. De Commercieel medewerker binnendienst legt verantwoording af aan de Business unit manager.

arrow

Accountmanager Nederland/Duitsland

Als accountmanager ben je een teamplayer en weet daarnaast ook een duidelijke commerciële koers te varen waarbij de nadruk ligt op het vergroten van de klanttevredenheid en omzetverhoging. Je introduceert onze nieuwe producten, adviseert over het huidige assortiment en kan advies geven over de presentatie van de artikelen in de winkels. Natuurlijk doe je dit niet alleen, samen met jouw collega’s van de binnendienst gaan jullie voor een goede balans tussen de vraag van de (potentiële) klant en de doelen van de organisatie!

arrow