Het merk


Het merk

LUMA Babycare staat voor design, eigentijds en eenvoud. Deze drie waarden zijn duidelijk terug te zien in de vormgeving en kleuren van onze producten. Het meest herkenbaar is het ontwerp van het LUMA babybadje met badstandaard, een echte blikvanger die past in elke babykamer.

De LUMA collectie bestaat uit kunststof bad- en kinderverzorgingsproducten, allemaal geproduceerd in Nederland. Naast deze producten heeft LUMA ook een trendy textielcollectie. De collectie biedt een aantal belangrijke producten,  zoals een complete bad- en verzorgingsset, aankleedkussen, badcapes en hydrofiele handdoeken. De verschillende LUMA collecties zijn perfect met elkaar te combineren. Mix en match met LUMA!

Al meer dan 30 jaar worden al onze kunststof producten in Nederland gemaakt en ontworpen met de best mogelijke zorg. Wij kiezen alleen voor de beste materialen en grondstoffen. Al onze textielproducten zijn heerlijk zacht voor je kleintje en voorzien
voorzien van het 'Oeko-Tex' label. Dit label verifieert dat het product gemaakt is van materialen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid van baby's en kinderen.

Kortom, met de producten van LUMA Babycare is je baby in goede handen.